Blogg

    I det siste har jeg mistet all sexlysten, mens han maser mye om det! Kanskje har hun fantasier, ønsker som hun ikke har uttrykt enda? Ta kontakt med fastlegen din i første omgang og hør hva han foreslår. Ingenting er så drepende som bedende hundeøyne og uuttalt krav. Jeg kan tro at jeg kan leve sammen med denne jenta hele livet og ha det bra, men vet ikke om dette er jenta jeg kan leve uten. Eva.12.04 10:39 Alltid kåt Jeg er en mann på 42 år som er kåt dagen lang, men hun jeg er sammen med er kåt kanskje et par dager i g kunne tenke meg å ha sex mange ganger. Ta kontakt på tlf 73808280, mandager el tirsdager mel 09-10, evt. Jeg har vanligvis et stort sexbehov, men nå begynner dette å slite. Lek med ham, gjør ting sammen, og treff andre som dere kan ha gode opplevelser med. Det vil ta tid.

    Triana iglesias silikon bdsm dvd

    Mister ereksjonen sammen med kjæresten min Mens hun tar på meg der nede, og jeg på henne, faller penis sammen, jeg er sikkelig. Når jeg onanerer, tenner jeg ved å tenke på at kjæresten min har sex med en annen jente. Jeg er veldig sjalu ellers og hadde ikke likt å se det. Er kåt og sånn, men Vil det si at du ønsker sex med andre, eller bare at du hadde klart å hatt sex med andre? Er det virkelig slik at alle som har fast forhold tenner på andre enn kjæresten /ektefellen? Veldig bra ordtak der. Vil ikke nødvendigvis ha sex med de jeg tenner på, men de kan hjelpe meg når jeg er alene.

    for å ha kroppen litt for seg selv, noen kvinner i alle fall. Hilsen meg Svar: Hei! Er dette "domt" av meg? Hun hadde kun et kortvarig fohold til gift mann før hun traff meg. Eva.12.04 12:29 Ikke lyst! Hilsen Eva.01.05 11:08 Sexlivet vårt. Jeg er veldig tålmodig og maser aldri.


    For noen kan norsk sex videoer sphinx toalett det faktisk fungere best dersom de har en avtale om at sex er hver onsdag og lørdag, for da kan de andre dagene være hviledager med antall tenner von sex med kjresten god samvittighet. Er så frustrerende, for det er jo bare han jeg vil ha! Han er veldig flink til å bruke tid på meg, og lange vorspiel, men ingen ting fungerer. Og de gangene det skjer så kommer det bare opp igjen, henriette lien naken mature cuckold og jeg får kjeft, men jeg vet ikke hva jeg skal si, for jeg kan jo ikke noe for det. Er lei av å betale for hans livsopphold. (Jeg tror ikke at hun onanarer heller). Jeg nyter sjelden å ha sex med henne og tenker alltid på andre når jeg onanerer, og dette gjelder bare meg. Er ikke helt sikker om dette har noen sammenheng, men har nen "følelse" av det. 09.09.05 10:45 Stoffskifte Er en gift mann som undrer på om medisineringen av lavt stoffskifte hos kona påvirker seksuallivet hennes. 23.09.05 10:57 liten sexlyst, jeg er en gutt i midten av 20-åra som har vært sammen med ei søt og snill jente som er litt yngre enn meg i 5-6 mnd. Er noe helt feil, da er det også feil for den partneren man er sammen med som man ønsker var annerledes og håper å forandre, sier Winther. Vi er begge i full jobb, er aktive og har for det mest nok å henge fingrene i, slik sikkert alle småbarnsforeldre har det. Jeg blir kald og avvisende og nærmest sint. Men det er selvfølgelig mulig å få til en tredje gang dersom du ser det som et bedre tall. Når mannen også skal. Men kan en mann i "sine beste år 20, ikke orke å ha sex? Når vi har sex så blir hun sjelden våt, må slikke henne i evigheter, gjerne til orgasme før jeg kan trenge inn. Men problemet er bare det at selv om vi tenner på hverandre, er ikke sexlysten såveldig høy.