Blogg

  Legg heller på en hundrelapp, for det er uansett verdt pengene, sier Cecilie Kjensli. Swan er ren silikon fra topp til tå, også i «håndtakene». Alle varer på lager, vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det. Unngå bomkjøp Å velge etter materiale og "kvalitetsstempel" er et godt utgangspunkt dersom man vet litt hva man ser etter. SexleketØY Olga (Lelo) foto: Produsenten Vis mer. Massasjeapparater som dette er også den amerikanske sexguruen Betty Dodsons soleklare favoritt, og var grunnen til at Cecilie Kjensli startet egen nettbutikk for ti år siden. Hva som er innovativt på sexleketøysfronten er en ting, hva som er brukervennlig kan være en annen. Her anbefales det å benytte et kondom på staven, da de færreste materialer (med unntak av silikon) er mulig å få helt rene igjen.

  One night stand 2007 wikipedia stjørdalshalsen

  Black Swan-feber Først kom The Black Swan-vibratoren, og det nyeste tilskuddet i svanefamilien ble lansert i Europa så nylig som denne måneden. Produktnavn: Squeel (LoveHoney). Sjekk også ut den nye masturbatoren i samme serie, Hand Solo, tipser flere nettbutikker. Ja takk, begge deler. Strapon-SET Menage a trois (Sportsheets) foto: Produsenten Vis mer. Men om man er ny med sexleketøy, kan man begynne med noe rimeligere, fks. Glass er blitt populært de siste årene og er bedre egnet, her er Glassvibrations ledende. Men det som er mest populært av hygieniske og brukervennlige årsaker er silikon, stål og glass.

  Rabbit vibrator, sexleketøy - Erotikknett Sexleketøy fra erotikknett sexshop, alt av dildo, vibrator og erotiske Disse har roterende/vibrerende stamme samt en egen klitoris stimulator. Varen du forsøkte å nå er desverre ikke tilgjenglig for øyeblikket. Kontakt oss på dersom du har spørsmål. Bruk av rabbit vibrator, sexleketøy.no En vibrator med roterende tupp, muligens med kuler i skaftet som også. Samurai-vibratoren som ble solgt blant annet av erotikknett.no. Det forhindrer ikke at man må prøve en rabbit vibrator. The rabbit company lager kanskje verdens beste rabbit vibratorer, men de er priset.


  Flip hole AIR: (Tenga) foto: Produsenten Vis mer Cecilie Kjensli yter personlig service gjennom å svare på kundenes spørsmål på mail. De håndlages i kirurgisk stål og kan leveres belagt med 18 karat gull. Men bruksmåten har ikke endret seg stort. Rene silikonprodukter nevnes også av de andre store nettbutikkene for triana nakenbilder vi menn piken 2004 å være det beste på markedet i dag. Av kvinner for kvinner Little Su er en annerledes dildo for kvinner som også er annerledes det meste på markedet. Se opp for «sensemotion» Den anerkjente leketøysprodusenten Lelo har nylig lansert en helt ny serie med fjernstyrte leker som virkelig er innovative, mener Solveig Nordanger, medeier. Ikke et must have, med mindre du ønsker veldig kraftige vibrasjoner. Igjen så er dette et alternativ som egner seg best for de med noe erfaring med analsex. Gullgod «couture» Vi kommer heller ikke utenom dildoer og vibrerende egg i rustfritt stål belagt med 18 karat gull, for de kresne. Vi får stadig spørsmål om hva som er det beste sexleketøyet for kvinner. WE vibe 3, fjernstyrt foto: Produsenten Vis mer - Rene silikonprodukter er mest hygieniske, de er kroppsvennlige, tar opp varme raskt og formidler vibrasjoner godt, sier pressesjef i, Terje Presthus. Et tips her er å vippe litt på vibratoren for å variere styrken som rotasjonen har mot G-punktet. Stroppesaker fra superprodusent Strap on er ikke akkurat en ny oppfinnelse, men hvis dere først skal skaffe en så passer dildoer fra både Fun Factory, Tantus og Vixen i dette harnesset. Du kan kun sammenligne tre produkter om gangen. Produktnavn: Pipedream Extreme-serien er en «snakkis». Dette er produkter som koster litt, men så er det også de beste sexleketøyene triana nakenbilder vi menn piken 2004 på markedet. Kontakt oss på dersom du har spørsmål. Vis mer, se også intervju med Cecilie Kjensli nederst i saken! Denne gir ham både en kraftigere ereksjon og kraftigere orgasmer, triana nakenbilder vi menn piken 2004 hevdes det. Med det sagt, vi har stupt uti for deg og kommet opp med et aldri så lite utvalg du bør merke deg. The rabbit company lager kanskje verdens beste rabbit vibratorer, men de er priset deretter. Og ved å vippe litt på rabbitvibratoren vil rotasjonen gi en variert massasje av hele området. Monica Solberg som driver Flirt har fire stikkord til sine kjøpere. En nyhet til par Se opp for en ny sensuell revolusjon for par.  Petite Peaches uses her vibe and dildo in public.